Skip to content

Experti Sur Mesure: Nela & Tiberiu Photographers, despre magia momentelor personale puse in rama

Noi la Miss Babacilu iubim comenzile personalizate ūüôā Sa lucram o piesa dupa masurile, preferintele si evenimentele speciale din viata ta¬†e o onoare. ūüôā <3

Am descoperit ca avem alaturi de noi prieteni care se bucura de acelasi privilegiu. Privind in urma la discutiile noastre, ne-am dat seama ca fiecare produs si fiecare serviciu are cateva cerinte, iar prietenii nostri stiu multe detalii, tips & tricks care sunt foarte binevenite ūüôā Le-am cerut sfatul intr-o serie de mini-interviuri, cu certitudinea ca ideile lor iti vor fi foarte utile atunci cand iti vei alege un produs sau un serviciu sur mesure!¬†

Adevarul e ca ideea acestei serii de interviuri a venit in urma unei discutii cu Nela si Tibi ūüôā Ei ne-au luminat cum decurge o sedinta foto, cu ei am descoperit fiecare pas si .. ne-a placut tare mult!

E o bucurie sa lucrezi cu ei, iar fotografiile pe care ei le pregatesc te fac sa te intrebi daca chiar tu esti acolo. Sau nu cumva e o fotografie dintr-o revista?! 
As putea sa povestesc mult si bine despre cat de usor lucreaza, ce stare degajata are fiecare sedinta foto organizata de ei.

Cea mai buna carte de vizita e lumina parfumata, claritatea si stralucirea fotografiilor. Daca te-au cucerit fotografiile bijuteriilor noastre, meritul e al lor! 

Dar cel mai bine descopera-i tu, chiar in randurile urmatoare!

.

miss babacilu, nela & tiberiu photograohers, fotograf de nunta, fotograf de botez, sedint foto, reducere sedinta foto

.

Cum a inceput proiectul vostru?

Totul a inceput de cand eram spectatori la Teatrul de Opereta Ion Dacian,

am fost foarte atrasi de spectacole, de viata artistica si de tot ceea ce insemna pregatirea de dinaintea spectacolului, muzica si mirosul de mobila veche si fum.

Noi de mult visam sa putem construi ceva impreuna pe partea de fotografie sau cel putin ceva artistic care sa ne reprezinte,

dar niciodata nu il numisem job, sau munca, pentru noi era o pasiune care nu cunostea si importanta unui business,

atata timp cat noi practicam ce ne placea eram foarte fericiti si nu ceream nimic in schimb, decat multumirea celor cu care reuseam sa colaboram.

Adevarata provocare a aparut in momentul in care conducerea Teatrului de Opereta ne-a acceptat ca si colaboratori pe partea de fotografie pentru
festivalele din Bucuresti precum si in turneul pe care l-a desfasurat in Romania, si anume “Opereta¬†in Turneu”.

Acesta a fost momentul in care am realizat ca fotografia ca si pasiune se contopise minunat cu munca!

Instant am fost atrasi de portrete si de surprinderea mimicii artistilor in timpul spectacolelor, miscarea si dansul, o experienta care ne-a adus mai aproape de oameni, de copii, de frumusetea fiecarui gest, de pretuirea momentelor importante din viata fiecarui om.

Pas cu pas am intrat in lumea copiilor, a Teatrului Ion Creanga, de unde am facut cunostinta cu inoceta si frumusetea sincera a prichindeilor si a familiei.

 Toate aceste momente, toate aceste experiente pe care le-am avut ne-au apropiat de ce suntem noi acum, proiectul Nela&Tiberiu, un mesaj transmis de noi prin fotografie.

Tema principala este familia, este principalul laitmotiv pe care ne axam, pornind de la viata de cuplu si pana la intemeierea unei familii.

Ne place sa surpindem in fotografie toate aceste momente din viata oamenilor si de ce nu, sa existe la fiecare in casa un colt de amintiri care sa poarte amprenta noastra.

.

miss babacilu, nela & tiberiu photograohers, fotograf de nunta, fotograf de botez, sedint foto, reducere sedinta foto

.

Stiu ca munca voastra depaseste fotografia si ca va implicati in styling

si in pregatirea decorului si a altor elemente pentru evenimentelor pe care le fotografiati.

Care sunt sursele voastre de inspiratie?

Punem foarte mult accent pe mediul in care se realizeaza fotografiile, deoarece acesta poate influenta foarte mult atitudinea subiectului.

Este precum o haina pe care o imbraci, daca nu ti se potriveste nu te vei simti confortabil si totul este destinat esecului.

Accesoriile de asemenea sunt de mai multe feluri, cele decorative si cele care interactioneaza in mod direct cu subiectul, precum buchetul miresei, sau alte obiecte de stil.

Acestea sunt foarte importante si vor face cu siguranta diferenta in rezultatul final, vor ajuta atat subiectul cat si compozitia fotografiei sa prinda viata.

Este foarte important ca aceste accesorii sa caracterizeze subiectul; sunt precum o amprenta, redau unicitatea, personaliatea subiectului si confera o siguranta in timpul sedintei foto, deoarece acesta se va simti mai confortabil stiind ca elementele care il caracterizeaza cel mai mult pot scoate in evidenta exact starea pe care doreste sa o transmita, cea reala.

Fara masti relaxarea se va produce in scurt timp, iar rezultatul va fi o amitire de neuitat.

Sursa principala de inspiratie este insusi subiectul pe care il fotografiem, fiecare persoana este diferita, fiecare bebelus, fiecare om are nevoie de o atentie speciala, diferita fata de alta persoana, nu ne putem raporta la mai multe persoane cu aceeasi abordare, cu aceleasi pozitii sau aceleasi locatii de fotografiat, omul este unic si dorim ca in rezultatul pe care noi il oferim sa impartasim momente exceptionale si incomparabile.

.

miss babacilu, nela & tiberiu photograohers, fotograf de nunta, fotograf de botez, sedint foto, reducere sedinta foto

.

Mare parte din proiectele voastre sunt dedicate evenimentelor de familie.

Ce trebuie sa stie cei care doresc sa lucreze cu voi pentru astfel de celebrari?

Noi punem foarte mult accent pe comunicare, aceasta este baza de la care plecam cand incepem o colaborare cu un client nou.

Prin comunicare se deschid toate portile spre realizarea unei colaborari reusite si foarte frumoase.

Evenimetele de familie sunt o lunga si frumoasa calatorie, pornind de la primul sarut in parc ca si cuplu, inelele, parfumul buchetului de mireasa si primul piciorus care bate nerabdator sa isi cunoasca parintii, sunt momente de poveste care pot fi tiparite pas cu pas intr-o carte cu fotografii.

O calatorie are nevoie de o harta pentru ca toate momentele sa fie bine organizate iar printr-o comunicare placuta si de lunga durata toate planurile pot fi realizate.

Atunci cand incepem sa ne cunoastem se creeaza o alta legatura, comunicarea se va baza pe alte aspecte mai profunde, precum starea de spirit a omului, relaxarea va fi mult mai usoara iar sedintele foto vor curge in directia corecta, fara incordare si retineri.

Indiferent ca ne cunoastem sau facem cunoastinta pentru prima oara, suntem convinsi ca printr-o comunicare frumoasa, momentele visate vor fi asternute in cartea cu povesti.
Comunicarea este oglinda momentelor visate si redate de fotografie.

.

miss babacilu, nela & tiberiu photograohers, fotograf de nunta, fotograf de botez, sedint foto, reducere sedinta foto

.

Cu siguranta cine lucreaza cu voi are parte de fotografii minunate. Insa toata lumea vrea sa stie
dinainte ‚Äď cum sa arate bine in fotografii? Ce recomandari aveti?

Magia se arata daca persoana fotografiata este complet relaxata.

Cand spunem relaxare, nu ne referim la o stare de incordare care sa exprime relaxarea, mai degraba la o stare de libertate care sa te lase sa zbori, sa fii tu insuti, fara masti, fara atitudini false care pot genera un stres inconstient.

Cu alte cuvinte nu trebuie sa fi “pregatit” pentru o sedinta foto, este perfect doar sa fii,¬†iar momentele vor veni de la sine, fara stres.

Daca de exepmplu in drum spre locul unde va se va desfasura sedinta foto, ati fost prinsi in trafic si ati intarziat, starea de spirit se poate schimba de la
bucurie la suparare, de la secunda la secunda omul poate fi altfel, ce este important nu sunt micile incidente care pot aparea, mai degraba cum sa facem fata acestor schimbari.

Fiinta umana nu este o masinarie si nu poate sa isi schimbe starile de spirit la comanda, sedinta foto trebuie sa fie una de relaxare care sa iti aminteasca motivul pentru care ai ales sa o faci, iar in aceasta stare de libertate momentele frumoase vor veni cu siguranta.

Motivul principal pentru care ai ales sa faci o sedinta foto este esential; el ne conduce la deslusirea cuvintelor care vor marca si vor evidentia actiunile pe care le vom parcurge; spre exemplu la o sedinta foto de familie cu bebelusul, cuvintele care rezoneaza cu momentul respectiv ar putea fi: tandrete, iubire, puritate.

Daca reusim sa suprindem fie si un moment care sa exprime cuvintele mentionate anterior, cu siguranta totul se va schimba ca prin magie.
Energia curge liber printre noi, asa ca cel mai bine este sa ii dam putin spatiu si sa nu fortam lucrurile pentru ca astfel vom avea un rezultat neastepat, de la agitatie si incordare vom trece rapid la bucurie si frumusete.

Omul este frumos, natural, iar odata cu relaxarea vor aparea si rezultatele.

Noi avem incredere in fiecare persoana cu care colaboram, deoarece consideram ca acesta este
elementul cel mai important catre o sedinta foto reusita.

.

Te-au cucerit? Vrei si tu fotografii facute de ei? Ei bine, poti folosi cadoul pe care au pregatit-o pentru tine ūüôā
Mentioneaza in mesajul pe care il scrii lor ca acest interviu te-a dus la ei si vei primi reducerea speciala!

.

miss babacilu, nela & tiberiu photograohers, fotograf de nunta, fotograf de botez, sedint foto, reducere sedinta foto

.

Cu drag si parfum de ceai dansant,

b.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *