Skip to content

Inspiratie: Cum sa porti bijuterii de par versatile: Coronita impletita cu pasteluri si stelute

Nu este pentru prima data cand am creat o piesa versatila, care sa iti provoace creativitatea!

Nimic nu e mai grozav decat sa ai o bijuterie care iti e draga si pe care o poti potrivi cu momentul si tinuta, oricare ar fi ele.

Coronita impletita cu pasteluri si stele este o bijuterie de par care intruneste aceste criterii.

Cel mai des vezi bijuteriile pentru par recomandate mireselor, insa noi iti garantam ca o zi ca oricare alta, in care iti ascunzi in par perle,ย mici petale sau alte bijuterii delicate nu mai e una banala.

O sa simti pe tot parcursul zilei ca se intampla ceva special cu tine, te simti frumoasa, eleganta, pur si simplu ziua ta are o alta stralucire! ๐Ÿ™‚

De aceea noi iti recomandam cu toata caldura bijuteriile pentru in par in orice zi. O sa te convingi de efectul lor minunat!

coronita pentru mirese stelute roz pastel perle bijuterii pentru par 3

Coronita impletita cu pasteluri si stele e o piesa cu totul speciala. In primul rand, am impletit in ea stelute, perle dulci, margele cu straluciri discrete, e lucrata din tot ce e mai delicat si mai fermecat, intreaga ei poveste o poti citi aici.

Noi o trimitem la tine cu tot ce iti trebuie ca sa o porti cum vrei: si cu panglica, si cu agrafe. Avand panglica, poti inainte de toate, sa o porti ca bratara ๐Ÿ™‚ Si ca brau! Si desigur, drept coronita!

Coronita impletita are calitatea extraordinara de a fi usor de asezat, fiind lucrata cu sarma fina, asa ca o poti prinde si pe frunte, ca inย aici.

coronita pentru mirese diadema lucrata manual inspiratie '

sursa foto: 1. 2. 3.

Cu ajutorul agrafelor o poti adauga intr-o impletitura clasica. Sau daca alegi sa iti coafezi parul in forma unui coc, poti prinde coronita la baza lui, invartind-o in jurul lui.
Ce e fantastic la Coronita impletita e ca o poti adapta la orice coafura alegi!

Mai mult decat atat, dupa ce o vei purta prima data cu siguranta gandul iti va ramane la ea si ii vei gasi si alte bune-purtari la care noi nu ne-am gandit ๐Ÿ™‚

coronita pentru mirese stelute roz pastel perle bijuterii pentru par 2

Daca ai deja o idee noua, impartaseste-o cu noi intr-un comentariu ๐Ÿ™‚

Si daca vrei sa lucram pentru tine o coronita speciala, scrie-ne la hello@missbabacilu.com! Pe cea impletita cu pasteluri si stele o poti comanda aici!

.

Cu drag si parfum de ceai dansant,

b.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *