Skip to content

Inspiratie: Cum sa porti perle in par

Poate putini oameni au analizat de-a lungul timpului care sunt motivele pentru care bijuteriile cu perle au devenit printre alegerile preferate ale femeilor.

Intuitiv, cu siguranta multe dintre noi si-au dat seama ca sideful lor, culoarea delicata si puritatea ei confera un aer elegant pe care nimic altceva nu il poate egala.

Perlele, insa, oricum ar fi purtate, aduc pe langa acest aer elegant, de pur rafinament, o stralucire discreta, deosebita, o luminozitate pretioasa care se rasfrange asupra locului pe care il mangaie.

La baza gatului, pe lobul urechii, perlele se armonizeaza minunat cu nuantele pielii si lumineaza incantator tenul si decolteul.

.

Magia perlelor se pastreaza oriunde ele sunt asezate. Fie ca sunt purtate pe degete sau la incheieturi, perlele creaza aceiasi senzatie de rafinament si luminozitate.

Atunci cand sunt ascunse in par, totul capata o nota magica, apropiata povestilor renascentiste cu printese.

Nu fara motiv plasele cu perle aveau atata cautare in acele timpuri!

.

In timpurile noastre moderne, perlele nu isi gasesc loc printre bucle decat foarte rar, atunci cand marii designeri aleg sa le readuca in prim plan, si dupa ei, atunci cand miresele aleg sa isi infrumuseteze ziua cu ele.

Adevarul e ca o data ce iti ascunzi cateva perle in par, le vei simti efectul fermecat!

Poate un colier cu perle e o alegere eleganta, insa de multe ori e una fireasca, izvorata din traditie si sfaturile femeilor care au inspirat tabieturile noastre personale.

Perlele ascunse in par sunt insa o indrazneala, o asumare curajoasa a frumusetii si feminitatii proprii.

E o alegere deliberata, curajoasa, de a ne arata increderea in stilul propriu, pasiunea pentru detaliile pretioase, si de a oferi lumii sansa sa fie martora unui crampei de poveste atemporala, creata de noi, pentru noi.

Pentru ca, cu fiecare perla ascunsa printre bucle, oferi tinutei tale note de farmec si magie. Note care pot fi asemanate doar cu atingerile baghetei zanei din poveste.

In cazul povestii noastre, tu esti zana. Si magia e tot a ta!

.

Pentru inspiratia ta, am pregatit idei in care poti ascunde perle in parul tau!

Fie ca alegi sa il poti scurt, in coc, in coafuri ridicate sau bucle invartite libere, orice alegere e perfecta pentru a aduce farmecul printre buclele tale.

Speram sa iti placa selectia noastra si sa te inspire! Special pentru o astfel de alegere am creat agrafele decorative cu perle, si mai nou, ai 3 dimensiuni din care poti sa iti alegi.

Si, ca intotdeauna, pentru alte dimensiuni, combinatii inedite, si comenzi speciale, asteptam sa ne scrii preferintele tale!

.

miss babacilu, bijuterii pentru mirese, bijuterii de par, agrafe decorative, agrafe pentru coc, agrafe perlate 2

set agrafe coc bijuterii pentru mirese perle diverse dimensiuni

miss babacilu bijterii mirese bijuterii de par cum sa porti perle in par inspiratie podium 1

Sursa foto: 1. 2. 3.

miss babacilu bijterii mirese bijuterii de par cum sa porti perle in par inspiratie nunti adevarate 2

Sursa foto: 1. 2.miss babacilu bijterii mirese bijuterii de par cum sa porti perle in par inspiratie nunti adevarate 1

Sursa foto: 1. 2. 3.

Cu drag si parfum de ceai dansant,

b.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *