Skip to content

Ghid: Masura colierelor la baza gatului si a celor lungi

Noua ne place sa raspundem tuturor intrebarilor cat mai repede si mai bine, si cand acestea se repeta, le arhivem incet-incet aici, ca raspunsul sa fie imediat ­čÖé

Reluam aici raspunsul la o nelamurire care apare din cand in cand. Cum arata, de fapt, colierele la baza gatului? Dar cele lungi?

Dupa cum poate stii, colierele scurte au, in general 38 cm si o prelungire de 5 cm. Purtate, arata asemeni celui cu inimioara, din prima fotografie, si a celui cu 9 perle – Simplu Perlat, din a doua fotografie, ambele prinse┬ála cea mai mica dimensiune (deci la 38 cm). Perle de soare, colierul cu perle si 5 filigane, este prins la dimensiunea cea mai lunga, deci folosind toti cei 43 cm (28+5) deci utilizand toate lungimea prelungirii.

Atentie! In magazin exista si coliere mai vechi, care masoara 43 cu 5 cm prelungire, deci vor fi mai lungi. Daca doresti ajustarea lor, nu uita sa mentionezi asta cand finalezi comanda!

miss babacilu, masura colier, coliere la baza gatului, coliere lungi, bijuterii delicate si elegante

In privinta colierelor lungi, masura lor este in general de 75 cm si purtate, arata ca cel din ultimele 2 fotografii. Acest colier este o forma a Colierului Infinit Clasic Nocturn.

Ca si in cazul colierele la baza gatului, si cele lungi pot fi ajustate, daca doresti sa facem asta scrie-ne inainte sa comanzi piesele ca sa stabilim impreuna detaliile!

.

Pentru orice nelamuriri iti stam la dispozitie, informatiile de contact le gasesti aici, insa te invitam sa verifici si aceasta sectiune, poate raspunsul se afla deja acolo!

Cu drag si parfum de ceai dansant,

b.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *